Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο Βιομηχάνων που της αξίζει! Τόσο καιρό υποστήριζε το μνημόνιο και τώρα ζητά κατάργηση των μειώσεων στους μισθούς!



Τόσο καιρό στήριξε στο σταλινικό μνημόνιο και τώρα ζητά την κατάργηση των μειώσεων στον κατώτατο μισθό που είναι βασικός όρος του νέου μνημονίου!Όπως φαίνεται η Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο Βιομηχάνων που της αξίζει, αφού στα παγκόσμια χρονικά δεν έχει υπάρχει άλλος πρόεδρος που δεν έχει δική του βιομηχανία και την ίδια ώρα να είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου!Δέστε το και αλλιώς. Έχετε δει παγκοσμίως, άλλο ...


πρόεδρο βιομηχάνων να του ανεβάζουν το κόστος παραγωγής εκτινάσσοντας τις τιμές των καυσίμων και αυτός να «χειροκρατά»;;;Τώρα ο ΣΕΒ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού και με επιστολή του στους κοινωνικούς εταίρους, ζητά:
1. Την κατάργηση της πρόσφατης νομοθτικής διάταξης που προβλέπει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% για τους μόνιμα απασχολούμενους
2. Την επαναφορά της παράτασης ισχύος της ΣΣΕ (θέμα μετενέργειας) από τους 3 στους 6 μήνες από τη λήξη τους, όπως ίσχυε προηγουμένως.
Τώρα που και ο ΣΕΒ ζητά αλλαγή στο μνημόνιο, αυτό θεωρείται ως επαναδιαπραγμάτευση, αλλαγή όρων ή καταγγελία;
ΠΗΓΗ  http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: