Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Κάρτες Απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ για ΑΜΕΑ

Η χορήγηση δελτίων στους νέους δικαιούχους αρχίζει την 1η Ιουλίου 2011 και λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2011...

Αρχίζει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 και ολοκληρώνεται στις 31/12/2011, η χορήγηση των καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ στα άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ).Ως ημερομηνία λήξης των δελτίων του 2010 ορίζεται η 5η Αυγούστου 2011.

Οι δικαιούχοι της Περιφέρειας Αττικής, μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων και από τις Διευθύνσεις Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας των αντίστοιχων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών συνιστάται να μην σπεύσουν μαζικά τις πρώτες ημέρες να προμηθευτούν τις κάρτες τους, αφού μπορούν να το κάνουν μέχρι το τέλος του χρόνου.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κάνει έκκληση στα ΜΜΕ να δώσουν ευρύτατη δημοσιότητα στο θέμα, ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως τα ΑΜΕΑ και δηλώνει:
«Η Περιφέρεια Αττικής και εγώ προσωπικά αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης για τους πολίτες και αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία τα άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) ανταποκρινόμαστε στο ακέραιο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
 
πηγη  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: