Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αλλαγή σκηνικού στο Ακρόπολις

Μετά από τέσσερις ειδικές διαδρομές, στις οποίες ο Πίτερ Σόλμπεργκ έκανε τον ταχύτερο χρόνο, ήρθε η ώρα του Σεμπαστιάν Οζιέ να πανηγυρίσει. Ο Γάλλος οδηγός της Citroen, κέρδισε την πέμπτη διαδρομή. Την πρωτιά στη γενική κατάταξη διατηρεί ο Πίτερ Σόλμπεργκ. Με καθυστέρηση ξεκίνησε η...



πέμπτη ειδική διαδρομή, λόγω του τραυματισμού ενός θεατή στην τέταρτη διαδρομή. Ο Πίτερ Σόλμπεργκ δεν κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτό του, ωστόσο η διαφορά που έχει «χτίσει» στη γενική κατάταξη δεν τον ανησυχεί.

«Έχουμε χτίσει μια καλή διαφορά, αλλά έκανα λάθος αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο σε σύγκριση με το πρωί. Είμαι χαρούμενος», ήταν τα λόγια του Σόλμπεργκ. Οι ατυχίες συνεχίζονται για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος στην πέμπτη ειδική οδήγησε με κλαταρισμένο ελαστικό, με αποτέλεσμα να χάσει μια θέση στη γενική κατάταξη (5ος). «Οδηγήσαμε με σκασμένο λάστιχο εμπρός δεξιά για 10 χλμ. Είχαμε καλό ρυθμό, δεν ξέρω γιατί έγινε. Πάντως, ακόμα και με σκασμένο λάστιχο, πήγαμε γρήγορα. Δεν μπορούσα να φρενάρω σωστά, αλλά στις στροφές ήταν εντάξει», δήλωσε ο Λεμπ.

Την όγδοη θέση διατήρησε ο Κίμι Ραϊκόνεν.
Αναλυτικά οι χρόνοι μετά το SS5:
1. Π. Σόλμπεργκ, Citroen, 1:21:04.1
2. Λάτβαλα, Ford, +29.2
3. Οζιέ,Citroen, +42.5
4. Χιρβόνεν, Ford, +47.5
5. Λεμπ, Citroen, +53.2
6. Χ. Σόλμπεργκ, Ford,+1:27.4
7. Γουίλσον, Ford, +1:48.7
8. Ραϊκόνεν, Citroen, +2:51.3
9. Τάνακ, Ford, +2:52.3
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: