Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Στο χείλος του γκρεμού τα μαγαζιά! Κάνουν προσφορές ως 65% πριν τις εκπτώσεις!

Με μπαράζ προσφορών “απαντούν” οι έμποροι στην γενικευμένη αναδουλειά που έχει πέσει...
μέχρι να αρχίσουν οι εκπτώσεις στις 15 Ιουλίου.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ των...
 ΝΕΩΝ οι έμποροι λιανικής είδαν το τζίρο τους να πέφτει κατά 50% μέσα στον Μάιο και θα προχωρήσουν σε προσφορές ως και 65% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι, καθώς σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή ο τζίρος τους έπεσε κατά 40% τον Μάρτιο. Δεύτερος στη χασούρα έρχεται ο κλάδος των καταστημάτων με είδη για το σπίτι – έπιπλα και ηλεκτρικά είδη (29,3%) και τα καταστήματα με καλλυντικά και φαρμακευτκά είδη (20,5%).

Στον νέο γύρο προσφορών έχουν μπει ή αναμένεται να μπουν ακόμη και πολυκαταστήματα αλλά και μικρότερες εμπορικές επιχειρήσεις που εμπορεύονται από ρούχα μέχρι είδη για το σπίτι.

Για τους μικρούς εμπόρους τα πράγματα είναι πιο δύσκολα μάλιστα, όπως αναφέρου τα ΝΕΑ, γιατί οι “μεγάλοι” έχουν τη δυνατότητα να διαφημίζουν τις προσφορές τους ενώ για τους μικρούς η “έκπτωση” γίνεται συνήθως στο ταμείο.

Η εκτίμηση είναι πάντως ότι οι προσφορές πριν τις εκπτώσεις θα αγγίξουν και το 65% ενώ με την έναρξη των εκπτώσεων οι τιμές θα ειναι χαμηλότερες κατά 50%.

Διαβάστε περισσότερα: http://24wro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: