Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η Ελλάδα 2.0 είναι εδώ.‏..

 



Το άκουσα στο ΣΚΑΙ και μου άρεσε. Περιγράφει την συνείδηση αυτών που κατεβαίνουν σε όλη την Ελλάδα: Κάποτε πέθαιναν οι 300 για την Ελλάδα, τώρα πεθαίνει η Ελλάδα για τους 300.
Και παρόλο που οι πολιτικοί με τον αισθητό μπιζιμποτισμό τους ρίχνουν στάχτη στην κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ, τα Social Media ακηδεμόνευτα προκαλούν την πρώτη μη "πρακτοριλίδικη" αγανάκτηση που αντιπροσωπεύει την...
 άδολη βούληση των σύγχρονων ελλήνων.
Από τις Βρυξέλες το "εδώ πολυτεχνείο" ρίχνει τροχιοδεικτικά τρομοκρατίας αντίστοιχα με τα τανκς των συνταγματαρχών, ενώ στην Αθήνα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το θέατρο της μεταπολίτευσης θα...
 παίξει ακόμα μια παράσταση.
Το όραμα της δημιουργικής σύνθεσης, της ενεργής συμμετοχής, της Ελλάδας 2.0 είναι εδώ. Το ντόμινο κατάρρευσης της αυθεντίας των πολιτικών ιδεοληψιών και της κηδεμονίας ξεκίνησε. Το βλέπουμε από την κοινωνική συλλογικότητα των αγανακτισμένων πολιτών που αρνούνται το συμψηφισμό. Το βλέπουμε από την ποιότητα  της διαμαρτυρίας και την άρνηση για ισοπέδωση και συνενοχή.
Η χώρα μας ανακαλύπτει την ελευθερία που της στερήθηκε με θολές ιδεοληψίες και πελατειακές πολιτικές. Οι συμπολίτες μας απαντούν στην αδράνεια και τις επιλογές των αδιεξόδων.
Από τον Α. Τσοράκη
http://www.politicsonline.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: